Servicii

Servicii

Plastic and Glasss România

Vopsitorie Auto

Folosim tehnici și echipamente specializate pentru a restaura sau a schimba culoarea mașinii, reparând zgârieturi, lovituri sau alte imperfecțiuni ale vopselei. Procesul implică pregătirea suprafeței, aplicarea vopselei și finisarea pentru a obține un aspect impecabil și protecție împotriva factorilor externi.

Diagnoza Computerizata

Folosind tehnologie de vârf și echipamente specializate, echipa noastră de tehnicieni experimentați poate identifica rapid și precis orice problemă cu vehiculul tău.

Parbrize Auto

În cazul reparației, se utilizează tehnici specializate pentru a remedia fisurile mici sau ciobiturile din parbriz, prevenind extinderea lor și asigurând o vizibilitate clară. În schimb, înlocuirea presupune îndepărtarea parbrizului deteriorat și montarea unuia nou, folosind echipamente și materiale de calitate pentru a asigura o instalare corectă și sigură. Aceste servicii sunt esențiale pentru menținerea integrității și siguranței vehiculului în timpul condusului.

vopsitorie-auto-atelier-de-vopsitorie-auto-servic-de-vopsitorie-auto-centru-de-vopsitorie-auto-tinchigerie-auto-atelier-de-tinchigerie-auto-service-de-tinchigerie-auto-atelier-de-reparatii-caroserie-auto-parbrize-geamuri-frontale-geamuri-parbriz-parbrilele-masinii-bare-de-protectie-auto-grilaje-de-protectie-bare-de-siguranta-bare-de-protectie-pentru-caroserie-dosare-de-dauna-fise-de-dauna-cereri-de-despagubire-documente-de-dauna-rapoarte-de-dauna-formulare-de-dauna-constatare-auto-evaluare-auto-expertiza-auto-verificare-auto-inspectare-auto-raport-de-constatare-auto

Mecanica

Gamă largă de intervenții, inclusiv diagnosticarea și remedierea problemelor mecanice, întreținerea și înlocuirea pieselor uzate sau defecte, precum și efectuarea reviziilor periodice pentru a asigura buna funcționare a mașinii. Folosim echipamente specializate și cunoștințe tehnice pentru a repara motoarele, transmisiile, suspensiile și alte componente ale vehiculului, oferind astfel siguranță și fiabilitate în timpul condusului.

Constatare Auto

Constatarea auto este un proces esențial în care un expert în domeniul auto examinează și evaluează starea unui vehicul după un accident sau un incident. Acest proces implică analiza daunelor, evaluarea costurilor de reparare și elaborarea unui raport detaliat care să servească drept document oficial pentru asigurări sau litigii..

Servicii climatizare

Serviciile de climatizare auto sunt destinate menținerii și remedierii sistemelor de aer condiționat ale vehiculelor. Aceste servicii includ diagnosticarea și repararea defecțiunilor, reîncărcarea cu refrigerant, curățarea și dezinfectarea sistemului, precum și alte intervenții necesare pentru asigurarea unei funcționări optime a aerului condiționat.

© 2024 Plastic and Glass România S.R.L   |  Powered by VITIM