Servicii Auto Targu Mures

Diagnoza Computerizata

Orice model de autoturism fabricat dupa anul 1998 este dotat cu o mufa de diagnoza tip OBD prin care se pot interoga toate sistemele electrice ale masinii(calculator bord, ecu, abs, airbag, etc).

  • De fiecare data cand avem martori aprinsi in bordul masinii .
  • Cand observam ca motorul sau alte sisteme functioneaza defectuos.
  • O data la 12 luni la revizia anuala.

Constatare Auto

Orice operatiune intr-un service auto incepe cu o constatare mecanica; astfel se pot testa jocurile si uzura aparute la sistemul de rulare, la motor, la cutia de viteze, etc. impreuna cu o inspectie vizuala care poate arata o pierdere de fluide (ulei,antigel,combustibil,acid baterie) poate conduce la un defect iminent al autovehicului.

Mecanica auto

Atelierul de mecanica auto din service-ul nostru se remarca prin echipamentele si utilajele folosite.

Dotarile tehnice existente permit efectuarea de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare.

Reparatiile se realizeaza utilizand piese de schimb din stocul propriu asigurat de catre furnizori din Romania sau prin import direct din Germania, Spania si Italia. Poate cel mai important aspect este experienta echipei si profesionalismul de care dau dovada zi de zi.

Servicii climatizare

Atunci cand aveti o problema cu aerul conditionat, la Rebel Auto Center gasiti experti gata sa va raspunda tuturor nevoilor. Pentru ca mizam pe performanta si diversitate, service-ul nostru ofera o gama larga de servicii pentru instalatiile de climatizare si ventilatie. Situat la doar 5 minute ce cartierul Tudor, pe strada Livezeni, nr 2, Plastic And Glass este expertul dumneavoastra in aer conditionat.

Geometrie roti

Reglajul geometriei rotilor este o operatiune extrem de importanta care trebuie efectuata periodic si mai ales in situatiile in care se inlocuiesc piese de la sistemul de directie, de la sistemul de amortizare sau la schimbarea anvelopelor.

O geometrie a rotilor incorecta, poate duce la accidente datorita instabilitatii masinii pe sosea sau poate produce pagube gen uzura prematura si neuniforma a anvelopelor. Personalul nostru va sta la dispozitie pentru a evita astfel de neplaceri.

Tinichigerie auto

Plastic And Glass Romania este un partener de incredere la care puteti apela atunci cand aveti nevoie de reparatii de tinichigerie, vopsitorie, schimbari parbrize sau reparatii in cazul unui accident auto.Ghidati de principul calitatii, specialistii nostri in tinichigerie lucreaza rapid si eficient pentru redarea aspectului initial al vehiculului dumnevoastra.

Mai multe detalii si contact

Vopsitorie auto

Servicii profesionale de vopsitorie auto. Retusuri, polish auto, vopsit complet, cosmetizare auto. Utilizam cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii de vopsitorie auto.

Operatiuni de vopsitorie auto:

  • uscarea chitului si fullerului cu ajutorul lampilor cu infrarosii;
  • filtrarea aerului uscat utilizat in cabina de vopsit;
  • izolarea integrala a autovehiculului in timpul derularii procesului de vopsire, indiferent de numarul elementelor vopsite;
Mai multe detalii si contact

Schimb ulei

Schimbul de ulei este o operatiune foarte importanta pentru orice motor auto el trebuie inlocuit cu regularitate impreuna cu filtrele de ulei, aer si combustibil la fiecare 10.000 km,sau mai mult, in functie de tipul de motor si producatorul marcii si obligatoriu la 12 luni chiardaca kilometrii nu au fost parcursi.

Reparatii parbrize

Reparatiile de parbrize care se pot executa: lovituri de piatra si fisuri. Recomandam intotdeauna repararea loviturilor de piatra inainte de extinderea acestora, suprafata reparata si costurile acesteia fiind mai mica. Reparatia efectiva se face prin injectarea unei solutii de reparatie. Aceasta solutie avand doua roluri: acoperire si fixare.

Calitatea si durabilitatea reparatiilor de parbrize este data de calitatea materialului, injectarea fara pori si starea fisurii in momentul executiei (suprafata uscata). Reparatiile executate de compania noastra sunt de inalta calitate, datorita si experientei de peste 12 ani.

Mai multe detalii si contact

Inlocuire parbrize, lunete si geamuri laterale

Ca si solutie alternativa in cazul in care repararea parbrizelor nu poate fi executata din motive tehnice, firma noastra executa inlocuiri de parbrize, lunete si geamuri laterale. Calitatea parbrizelor montate consideram ca este foarte importanta pentru asigurarea unei vizibilitati maxime. La noi veti gasi doar parbrize de calitate. E important montajul corect al acestora, sticla auto contribuind la intarirea caroseriei in cazul unui impact. Montajul profesional oferit de noi este garantat de calitatea adezivilor si a experientei pe care am acumulat-o in toti acesti ani de activitate.

Mai multe detalii si contact

Reparatii radiatoare

Realizam reparatii la radiatoare pentru racire, clima si incalzire. Executam reparatii la radiatoare din plastic, aluminiu si cupru cu garantie.

Reconditionat - polisat faruri

Service-ul nostru reconditioneaza sticla farurilor din PC prin indepartarea stratului imbatranit, deteriorat prin slefuire si polisare. Folosind acest procedeu, sticla de far este reconditionata in totalitate, dupa care recomandam montarea unei folii de protectie transparenta pentru a evita recidivarea acestora.

Verificare si reglare a sistemului de iluminare

Testarea luminilor exterioare ale autovehiculului cuprinde farurile, stopurile, luminile de franare, semnalizatoarele, luminile de marsarier si luminile de pozitie.

Reglarea incorecta a luminii faririlor creeaza mari dificultati in circulatia pe timp de noapte ,generand o stare de incordare si de oboseala accentuata a soferului:fie el nu vede bine persoanele sau obstacolele de pe partea carosabila,fie este orbit de autovechicule care circula din sens opus.

PLASTIC AND GLASS ROMANIA SRL
Indiferent de numarul comenzilor primite, echipa noastra raspunde cu promptitudine tuturor clientilor. Asadar, daca vreti sa beneficiati de seriozitate si profesionalism, Plastic and Glass este solutia ideala!
SERVICE AUTO
Service Auto: Str. Livezeni Nr. 2
Tinichigerie/Vopsitorie: Str. Livezeni Nr. 2
Parbrize/bare de protectie: Str. Budiului nr.101
COPYRIGHT © 2022 Plastic and glass
crossmenu